St. Petersburg Pavlov Tıp Üniversitesi

St. Petersburg Üniversiteleri

St. PETERSBURG PAVLOV TIP ÜNİVERSİTESİ

St. Petersburg Pavlov Tıp Üniversitesi, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde bulunan önemli bir tıp eğitim kurumudur. İşte bu üniversite hakkında  bilgiler:

✓  Kuruluş ve Tarihçe: St. Petersburg Pavlov Tıp Üniversitesi, 1897 yılında kurulmuştur. İlk olarak “Rusya İmparatorluk Tıp Akademisi” adıyla faaliyete başlamıştır. Üniversite, ünlü fizyolog Ivan Pavlov’un adını taşımaktadır.

✓  Tıp Eğitimi Programları: St. Petersburg Pavlov Tıp Üniversitesi, tıp fakültesi, diş hekimliği fakültesi ve eczacılık fakültesi gibi çeşitli tıp alanlarında eğitim verir. Lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunar. Öğrencilere teorik eğitim, laboratuvar çalışmaları ve klinik stajlar yoluyla kapsamlı bir eğitim sağlar.

✓  Araştırma ve İnovasyon: Üniversite, tıp alanında önemli araştırma projeleri yürütmektedir. Temel bilimlerden klinik araştırmalara kadar geniş bir araştırma yelpazesi vardır. Öğretim üyeleri ve öğrenciler, bilimsel keşiflere katkıda bulunarak tıp alanındaki yeniliklere öncülük ederler.

✓  Uluslararası İşbirlikleri: St. Petersburg Pavlov Tıp Üniversitesi, dünya çapındaki diğer tıp eğitim kurumlarıyla işbirliği yapar. Uluslararası öğrenci değişim programları, ortak araştırma projeleri ve konferanslar düzenler.

✓  Klinik Deneyimler ve Stajlar: Üniversite, öğrencilere klinik deneyim kazandırmak için St. Petersburg’daki çeşitli hastaneler ve kliniklerle işbirliği yapar. Öğrenciler, gerçek hasta vakalarıyla çalışarak klinik becerilerini geliştirirler.

✓  Kariyer Olanakları: St. Petersburg Pavlov Tıp Üniversitesi mezunları, tıp alanında çeşitli kariyer fırsatlarına sahiptirler. Doktor, cerrah, araştırmacı, akademisyen, klinik uzman gibi çeşitli pozisyonlarda çalışabilirler.

St. Petersburg Pavlov Tıp Üniversitesi, uzun bir geçmişe ve köklü bir tıp eğitim geleneğine sahiptir. Öğrencilere kapsamlı bir tıp eğitimi sunar ve gelecekte başarılı bir tıp kariyerine hazırlar.

St. Petersburg Pavlov Tıp Üniversitesi Lisans Bölümleri;

GENEL TIP4500$
DİŞ HEKİMLİĞİ4500$
ECZACILIK3000$
KLİNİK PSİKOLOJİ3000$
HEMŞİRELİK1800$

St Petersburg Pavlov Tıp Üniversitesi Eğitim programları hakkında daha fazla bilgi almak için alt tarafdaki formu bize gönderebilirsiniz.