Nijniy Novgorod Devlet Dil Üniversitesi

NİJNİY NOVGOROD DEVLET DİL ÜNİVERSİTESİ

Nijni Novgorod Devlet Dil Üniversitesi, Rusya’nın Nijni Novgorod şehrinde bulunan bir yüksek öğrenim kurumudur. 1913 yılında kurulan üniversite, dil eğitimi alanında uzmanlaşmıştır ve uluslararası öğrencilere Rusça öğretimi de dahil olmak üzere çeşitli dil programları sunar.

✓  Üniversitenin ana hedefi, öğrencilere dil becerilerini geliştirme ve kültürel anlayışlarını genişletme fırsatı sunmaktır. Bu amaçla, çeşitli yabancı dil kursları ve programları yanı sıra uluslararası öğrencilere yönelik özel hazırlık programları da sunulmaktadır.

✓  Nijni Novgorod Devlet Dil Üniversitesi, öğrencilere dil öğretiminin yanı sıra edebiyat, kültür, tarih ve diğer ilgili konularda da geniş bir akademik yelpaze sunar. Lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim programları mevcuttur.

✓  Üniversite, modern öğrenme ve öğretme yöntemlerini kullanarak öğrencilere etkili bir eğitim sağlar. Ayrıca, uluslararası öğrenciler için yaşam konaklama, kültürel etkinlikler ve diğer destek hizmetleri de sunar.

Nijni Novgorod Devlet Dil Üniversitesi, uluslararası öğrencilere Rusya’da eğitim alma fırsatı sunan saygın bir kurumdur. Dil becerilerini geliştirmek ve Rus kültürünü keşfetmek isteyen öğrenciler için cazip bir seçenek olabilir.

Nijniy Novgorod Devlet Dil Üniversitesi’nde eğitim almanın bazı avantajları:

✓ Dil Becerilerinin Geliştirilmesi: Üniversite, öğrencilere yoğun dil eğitimi sunar ve dil becerilerini geliştirmelerine olanak tanır. Bu, öğrencilerin hedefledikleri dilde yeterlilik kazanmalarını sağlar.

✓ Kültürel Deneyim: Nijniy Novgorod Devlet Dil Üniversitesi, uluslararası öğrencilere Rus kültürünü keşfetme ve anlama fırsatı sunar. Öğrenciler, dil eğitiminin yanı sıra Rusya’nın tarih, edebiyat, sanat ve diğer kültürel yönlerini de öğrenirler.

✓ Uluslararası İmkanlar: Üniversite, uluslararası öğrencilere açıktır ve dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere ev sahipliği yapar. Bu, farklı kültürlerden gelen öğrencilerle etkileşimde bulunma ve küresel bir perspektif kazanma fırsatı sunar.

✓ Akademik Çeşitlilik: Nijniy Novgorod Devlet Dil Üniversitesi, dil eğitiminin yanı sıra çeşitli disiplinlerde geniş bir akademik yelpaze sunar. Öğrenciler, ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine uygun programlar arasından seçim yapabilirler.

✓ Uygulamalı Öğrenme: Üniversite, modern öğrenme ve öğretme yöntemlerini kullanarak öğrencilere etkili bir eğitim sunar. Dil becerilerini geliştirmek için dil laboratuvarları, pratik konuşma grupları ve diğer uygulamalı eğitim imkanları sağlanır.

Bu nedenlerden dolayı, Nijniy Novgorod Devlet Dil Üniversitesi, dil eğitimi ve kültürel deneyim arayan öğrenciler için cazip bir seçenek olabilir.

Nijniy Novgorod Devlet Dil Üniversitesi  Bölümleri ve Ücretlendirmeleri;

BÖLÜMLERRUSÇAİNGİLİZCEY. LİSANS
Uluslararası Ticaret2400$
Uluslararası İlişkiler2400$
Uluslararası İşletme2400$
Rus Dili ve Edebiyatı2400$
Ekonomi2400$
Gazetecilik2400$
Reklamcılık2400$

DİP NOT:Nijniy Novgorod Devlet Dil Üniversitesi  YÜKSEK LİSANS bölümleri için lütfen iletişime geçiniz!

Nijnıy Novgorod Devlet Dil Üniversitesi eğitim programları hakkında daha fazla bilgi almak için alt tarafdaki formu bize gönderebilirsiniz.