Nijniy Novgorod Lobaçevski Devlet Üniversitesi

NİJNİY NOVGOROD LOBAÇEVSKİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ

Nijniy Novgorod Lobachevskiy Devlet Üniversitesi (NNLU), Rusya’nın Nijniy Novgorod şehrinde bulunan önemli bir yüksek öğrenim kurumudur. İşte bu üniversite hakkında bilgiler:

✓  Kuruluş ve Tarihçe: NNLU, 1916 yılında kurulmuştur. Üniversite, ünlü matematikçi Nikolai Lobachevskiy’nin adını taşır ve onun matematik alanındaki çalışmalarını temsil eder.

✓  Akademik Programlar: NNLU, çeşitli lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunar. Fen bilimleri, matematik, mühendislik, bilgisayar bilimleri, beşeri bilimler, sosyal bilimler ve diğer alanlarda eğitim verir.

✓  Uzmanlık Alanları: Üniversite, matematik ve bilimler alanında özellikle güçlüdür. Matematik, fizik, kimya ve bilgisayar bilimleri gibi temel bilimlerde dünya çapında tanınmış bir eğitim ve araştırma merkezi olarak bilinir.

✓  Araştırma ve İnovasyon: NNLU, çeşitli araştırma projeleri yürütür ve yenilikçi bilimsel keşiflere katkıda bulunur. Bilimsel araştırma laboratuvarları ve merkezleri aracılığıyla, öğretim üyeleri ve öğrencilerin araştırma potansiyelini destekler.

✓  Uluslararası İşbirlikleri: NNLU, dünya çapındaki diğer üniversitelerle ve araştırma kurumlarıyla işbirliği yapar. Uluslararası öğrenci değişim programları, ortak araştırma projeleri ve akademik konferanslar düzenler.

✓  Kampüs ve Yaşam: NNLU’nun modern kampüsü, öğrencilere rahat ve etkili bir öğrenme ortamı sunar. Kampüs, öğrenci kulüpleri, spor tesisleri, kütüphaneler ve konaklama imkanları gibi çeşitli olanaklara sahiptir.

Nijniy Novgorod Lobachevskiy Devlet Üniversitesi, yüksek kaliteli eğitim ve araştırma olanakları sunan önemli bir Rus üniversitesidir. Matematik ve fen bilimlerindeki güçlü akademik geleneğiyle tanınır ve öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunar.

Nijniy Novgorod Lobaçevski Devlet Üniversitesi Lisans Bölümleri

BÖLÜMLERRUSÇAİNGİLİZCEY. LİSANS
Genel Tıp 3750$5250$
Diş Hekimliği3600$5800$
Hukuk3000$
Uluslaearası İlişkiler2400$3100$
Yazılım Mühendisliği2900$3400$
Ekonomi2200$2850$
Elektronik Mühendisliği3000$
Radyo Fizik2300$
Psikoloji2900$
Turizm2900$
Felsefe2900$
Sosyoloji2300$
Gümrük2600$

Dip Not : Nijnıy Novgorod Lobaçevski Devlet Üniversitesi YÜKSEK LİSANS bölümleri için lütfen iletişime geçiniz!