Nijniy Novgorod Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi

NİJNİY NOVGOROD MİMARLIK ve İNŞAAT ÜNİVERSİTESİ

Nijniy Novgorod İnşaat Üniversitesi, Rusya’nın Nijniy Novgorod şehrinde bulunan bir yüksek öğrenim kurumudur. 1948 yılında kurulan üniversite, inşaat ve mimarlık alanlarında eğitim ve araştırmalarıyla tanınır.

✓ Üniversite, inşaat mühendisliği, mimarlık, şehir planlama, malzeme bilimi ve diğer ilgili alanlarda geniş bir lisans ve lisansüstü program yelpazesi sunar. Programları, endüstri gereksinimlerini karşılamak için sürekli olarak güncellenir ve uygulamalı eğitime önem verilir.

Nijniy Novgorod İnşaat Üniversitesi, modern laboratuvarlar, atölyeler ve diğer donanımlarla donatılmıştır. Bu, öğrencilere teorik bilginin yanı sıra pratik beceriler de kazandırır.

✓ Üniversite ayrıca araştırma faaliyetlerine de önem verir ve çeşitli bilimsel projelere ev sahipliği yapar. Öğrenciler, öğretim üyeleriyle birlikte çalışarak pratik araştırma deneyimi kazanma fırsatı bulabilirler.

Nijniy Novgorod İnşaat Üniversitesi, mezunlarını endüstride başarılı kariyerlere hazırlamak ve inşaat sektöründeki gelişmeleri ilerletmek için çaba gösteren bir kurumdur.

Nijniy Novgorod Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi’nde eğitim almanın avantajları;

✓ Uzmanlık Alanı: Üniversite, mimarlık ve inşaat mühendisliği gibi belirli alanlarda uzmanlaşmıştır. Bu, öğrencilere bu sektörlerdeki temel bilgi ve becerileri kazanma fırsatı sunar.

✓ Güçlü Akademik Kadro: Nijniy Novgorod Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi, alanlarında deneyimli ve uzman öğretim üyelerinden oluşan bir akademik kadroya sahiptir. Öğrenciler, bu uzmanların rehberliğinde eğitim alırken, sektördeki güncel gelişmeleri ve uygulamaları öğrenme fırsatı bulabilirler.

✓ Pratik Deneyim: Üniversite, öğrencilere teorik bilginin yanı sıra pratik beceriler de kazandırmaya önem verir. Laboratuvarlar, atölyeler, staj ve saha çalışmaları gibi uygulamalı eğitim imkanları, öğrencilerin gerçek dünya sorunlarına çözümler üretmelerine yardımcı olur.

✓ Teknolojik Altyapı: Nijni Novgorod Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi, son teknolojiye sahip laboratuvarlar, bilgisayar destekli tasarım (CAD) yazılımları ve diğer modern ekipmanlarla donatılmıştır. Bu, öğrencilerin güncel teknolojileri kullanarak pratik becerilerini geliştirmelerine olanak tanır.

Nijniy Novgorod Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi  Bölümleri ve Ücretlendirmeleri;

BÖLÜMLERRUSÇAİNGİLİZCEY. LİSANS
Mimarlık2800$
İnşaat Mühendisliği2300$
Peyzaj Mimarlığı2000$
Endüstri Mühendisliği2300$
Psikoloji2000$
Uluslararası İşletme2000$
Ekonomi2000$

Nijnıy Novgorod Mimarlık ve İnşaat Üniversi Eğitim programları hakkında daha fazla bilgi almak için alt tarafdaki formu bize gönderebilirsiniz.