Nijniy Novgorod Devlet Teknik Üniversitesi

NİJNİY NOOVGOROD DEVLET POLİTEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Nijni Novgorod Politeknik Üniversitesi (NNPU), Rusya’nın Nijni Novgorod kentinde bulunan ve mühendislik, bilim ve teknoloji alanlarında eğitim ve araştırma yapan bir yüksek öğrenim kurumudur. Üniversite, 1917 yılında kurulmuştur ve uzun bir geçmişe sahiptir.

✓ NNPU, çeşitli mühendislik disiplinlerinde geniş bir lisans ve lisansüstü program yelpazesi sunar. Bu disiplinler arasında elektrik mühendisliği, bilgisayar bilimi, mekatronik, otomasyon ve kontrol mühendisliği, makine mühendisliği, inşaat mühendisliği ve daha fazlası yer alır. Ayrıca, üniversite, doğa bilimleri, matematik, ekonomi, sosyal bilimler ve diğer alanlarda da programlar sunmaktadır.

NNPU, öğrencilere modern laboratuvarlar, atölyeler ve diğer donanımlarla donatılmış bir öğrenme ortamı sağlar. Ayrıca, öğrencilerin pratik deneyim kazanmalarını sağlamak için staj ve proje tabanlı öğrenme fırsatları da sunulur.

✓ Üniversite, ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmış araştırma merkezlerine ev sahipliği yapar ve çeşitli bilimsel araştırma projelerine liderlik eder. Bu projeler, öğrencilerin araştırma becerilerini geliştirmelerine ve yenilikçi çözümler üretmelerine olanak tanır.

✓ Nijni Novgorod Politeknik Üniversitesi, mühendislik, bilim ve teknoloji alanlarında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için önemli bir eğitim ve araştırma merkezi olarak tanınır.

Nijni Novgorod Politeknik Üniversitesi’nde eğitim almanın birkaç önemli nedeni:

✓  Kaliteli Eğitim Kadrosu: Üniversite, alanında uzmanlaşmış ve deneyimli bir öğretim kadrosuna sahip olabilir. Bu, öğrencilere yüksek kaliteli eğitim ve rehberlik sağlayabilir.

✓  Araştırma Olanakları: Politeknik üniversiteler genellikle araştırma odaklıdır. Bu da öğrencilere ileri düzey araştırma olanakları sunar ve onları yenilikçi düşünceye teşvik eder.

✓  Uygulamalı Öğrenme Fırsatları: Bazı üniversiteler endüstri ortaklıkları ve staj imkanları ile öğrencilere uygulamalı deneyim kazandırır. Bu, öğrencilerin teorik bilgiyi pratikte uygulama fırsatı bulmalarını sağlar.

✓  Uluslararası İmkanlar: Nijni Novgorod Politeknik Üniversitesi’nin uluslararası bağlantıları ve değişim programları varsa, öğrenciler farklı kültürleri deneyimleyebilir ve uluslararası bir perspektif kazanabilirler.

✓  Kariyer Olanakları: Üniversitenin iyi bir itibarı varsa, bu öğrencilere daha iyi iş fırsatları sağlayabilir. İyi bir eğitim aldıklarını göstererek, işverenlerin dikkatini çekebilirler.

✓  Çeşitli Program Seçenekleri: Nijni Novgorod Politeknik Üniversitesi’nin çeşitli programları varsa, öğrenciler kendi ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine uygun bir program seçebilirler.

Nijniy Novgorod Devlet Teknik Üniversitesi  Bölümleri ve Ücretlendirmeleri;

BÖLÜMLERRUSÇAİNGİLİZCEY. LİSANS
Uçak Mühendisliği2300$
Gemi İnşa Mühendisliği2300$
Roket ve Füze Mühendisliği2300$
Mekatronik ve Robotik 2300$
Nükleer Enerji Mühendisliği2300$
Yazılım Mühendisliği2800$
Makine Mühendisliği2300$
Güç ve Elektrik Mühendisliği2300$
Gemi ve Okyanus Mühendisliği2300$
Elektronik ve Nanoelektronik2300$
Ekonomi2400$
Gümrük2400$
Biyoteknoloji2400$

DİP NOT :Nijnıy Novgorod Devlet Teknik Üniversitesi YÜKSEK LİSANS Bölümleri için lütfen iletişime geçiniz!